Johannes Gravgaard

 

Gravhunde
Myastenia Gravis
Æbler - æblemost
Familien Skov

Kor: Vor Frue Cantori

Haderslev Ungdomskor
Haderslev Drengekor
Veterantog
Haderslevbanen
Hvem er jeg
Grejsbjergvej Grejs
Link

Tilbage til forsiden
 

   

Jeg er stammer fra Hoptrup i Sønderjylland, hvor jeg voksede op på højskolen. Efter endt realeksamen, tog jeg den etårige handelseksamen. Jeg var elev på Vestbirk Højskole i 70/71, hvorefter jeg tog HF og senere gik på Kolding seminarium. Efter endt uddannelse fik jeg job i folkeskolen i Vejen.
Efter et par år tog jeg orlov for sammen med min kommende hustru at arbejde ét år i England på Delrow College and Rehabilitation Center (link).
Kort efter vi kom hjem. fik jeg konstateret sygdommen Myastenia Gravis. Jeg arbejdede fortsat nogle år, efter kort tid dog på deltid. I midten af 90erne fik jeg tilkendt førtidspension. Jeg har til tider været hårdt medtaget, men er nu godt medicineret og stabil. Jeg kom hurtigt med i Myastenigruppen, hvor jeg kan bruge min erfaring som lærer i frivilligt arbejde. Jeg har bl.a. været formand for det nordiske samarbejde, og med i den Europæiske bestyrelse. Derudover har jeg et væld af interesser som det fremgår af disse sider. Jeg er bl.a. i bestyrelsen for Lokomotivklubben KLK, nu Støtteforeningen KLK.
Jeg opdrætter gravhunde og er æblemost entusiast, med flere æbletræer i haven.
Mit højskoleophold og vort ophold og arbejde i England har sat sig dybe spor, jeg har (næsten) fast plads i teateret til musik og teateroplevelser. Ligesom jeg regelmæssigt tager ture til England, hvor jeg bl.a. har oplevet promenadekoncerterne i Royal Albert Hall i ti år i træk.

 
         
    Johannes Gravgaard
Grejsbjergvej 7, Grejs
7100 Vejle
johs(at)gravgard.dk
7585 4485